Alla inlägg den 2 april 2008

Av Lindilis kennel - 2 april 2008 16:24

Det är bara att inse att det är dax att börja blogga. Min syster Mimmi försökte få mig att blogga för ett bra tag sen men jag hade inget intresse.

Men efter att ha läst alla andras bloggar så är det ju faktiskt himla kul.


Just nu sitter jag på tåget efter att ha hämtat min nya avelshane. Ytterligare en Molargårdare. Alla mina inköpta phaléner är Molargårdare. :-) Molargårdens Kwick heter han. Bilder kommer att läggas ut sen.


Kwicken ligger just nu och sover...han verkar ta resan med ro. Ska bli kul att ställa honom sen, han är en riktig fröjd för ögat vill jag lova!


Hemma växer valparna. Dom är för härliga!

Ska bli så himla kul att se hur dom utvecklas! Har ju stora förhoppningar på dessa 2 killar. Tyvärr fick jag ju ingen tik att spara. Så hoppas innerligt att jag ska få en tik i nästa kull. Rent statistiskt ser det ju bra ut. Har ju endast fått två tikar i de kullar som varit så det borde ju bli något.

Valparna är redan reserverade, så de spekulanter som finns får vänta till nästa kull om den är av intresse. Mer information om kombinationer kommer att läggas ut på hemsidan när hanen för Taiga är klar. Har en outsider på gång som inte är använd mycket. Nu fick ni något att klura på. :-)

Något som är klart är att Lava kommer att paras våren 2009 med Molargårdens Muskot. Jag gör om denna kombination då allt inte gick som planerat.


Nu ska jag mysa med mitt nya tillskott!

Hej så länge!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards