Alla inlägg den 4 april 2008

Av Lindilis kennel - 4 april 2008 11:50

Var o socialtränade Delphi idag i Enköping. Hon tyckte det var jättekul. Men känns ibland som om det är onödigt att socialträna henne...hon grejar ju allt galant.


Var ute på fältet med phalénerna. Kwicken fick sitt första tokryck. :-) Men tror inte han är van att springa i lite annan terräng än plant underlag....han gkorde lite volter. Men så himla skönt att se att han är en lycklig hund. Han börjar förstå att det är väldigt kul att springa och bli jagad av Lava. Han börjar tycka att Lava är ganska normal. :-) Han har gulliga grejer för sig på morgonen. Han ska gnosa in sig bredvid mig och mysa.

Tai fick för sig att hon skulle bada i ån här bredvid. Lava som tycker att Taiga är häftigast i världen hakade på. Dom hade superkul. Kwicken förstod inte poängen med att gå i det där smutsiga vattnet. Skönt var väl det. Det blev bara bad av Tai o Lava som ångrade sig att dom gått i ån med att få en konsekvens att bli badad.


Mimmi kom över o fottade bebbarna B i går. Hon e så gullig som hjälper mig. Men hon fick svårt att slita sig :-D Dom är väldigt lugna och sover i handen. Gärna upp o ner vända.  Ögonen har öppnats på dom. Hur charmiga som helst. 2 veckors vägning igår, hane 1 vägde 495 gram och hane 2, 535 (!!!!!) gram. Bilder kommer ut på hemsidan på dom så man kan se hur runda dom är.


Plockade stygnen på Lava. Såret ser fint ut och Lava har blivit sig själv igen. Mattes lyckopiller. Funderar på om jag ska köra igång agilityn på henne i maj eftersom hon inte har några valpar. Kanske man kan tävla lite i sommar. Hon är ju grymt snabb. Men hon har en svaghet...tunnlarna... Dom är ju roligare än allt annat så hon tar dom gärna mer än 5 ggr. Träningsfråga såklart men glädjen finns där o det är ju det som är poängen med agility.


Ska snart lägga in lite mer bilder som tagits under dagen.


Linda N :-D Tror inte du kan lista ut vilken hane jag ska använda på Tai.... inte någon av mina :-) hehe.... det är bara att klura vidare...


Kram på er

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards